Konflikthåndtering

Er din byggesag kørt af sporet, hjælper vi proffesionelt alle parter tilbage i den rigtige retning. Problemerne kan være af mange forskellige karaktere. Håndværkernes argumenter virker misvisende, omfanget af skader og udbedringer efter fejl virker måske uoverskuelige og de økonomiske konsekvenser er usikre, økonomien skrider i dit byggeri måske har håndværkerne forladt byggeriet!

Tag en gratis uforpligtigende samtale med plusArkitekter, vi kender mentaliteten i byggebranchen og dennes kultur og uskrevne normer. Sammen vurderer vi de tiltag der skal til for at komme på rette spor, så jeres drømme bliver opfyldt, selvom det måske i situationen virker uoverskueligt.

Det er altid bedst, og for alle parter den mest økonomiske og fordelagtige løsning, med dialog inden byggesagen i sidste ende bliver overdraget til en advokat. Dette vil ikke være til fordel for nogen af parterne og sagen kan trække i langdrag med opslidende møder, som gør jeres byggeri forsinket og ikke den oplevelse i ønskede.

Priser