Nyheder

Oktober 2019
Sommerhus Blokhus
 
Entreprenøren har fjernet det gamle sommerhus, og er gået i jorden og har lavet sandpuden til et nyt spændende sommerhus i Blokhus med fantastisk panorama udsigt.
 

 
 
Oktober 2019
Vejgaard Bibliotek
 
Den historiske røde bygning i Vejgaard bymidte fra 1942, som i dag huser biblioteket i Vejgaard, men oprindelig fungerede som administrationsbygning for Vejgaard, skal ombygges og renoveres indvendigt. Desuden ønskes hovedindgangen direkte fra Hadsundvej genetableret.
 
plusArkitekter er valgt til at hjælpe Aalborg Kommune / AaK Bygninger igennem hele processen.
 
 
September 2019
Bygaden
 
Nyt hyggeligt boligområde bestående af 6 byhuse i Gl. Hasseris er færdigbygget og udlejet. Boligerne er indrettet med værelses-afdeling samt køkken/alrum og stue med højt til loftet.
 

 
 
September 2019
Vonsild
 
Byggemodning af 1.etape i Vonsild er færdig, og klar til de første boligejere kan gå i jorden.
 

 
 
August 2019
Sommerhus Blokhus
 
Hyggeligt anneks til sommerhus i Blokhus er færdigt og afleveret til kunden. Udvendigt er annekset er beklædt med træ på både facader og tag, og indvendigt er gulvbrædderne ført videre op på vægge og loft.
 
De to bygninger forbindes via en stor terrasse samt overdækket pergola.
 
 
August 2019
Svenstrup
 
Skitsering af rækkehus i Svenstrup i nyt boligområde.
 

 
 
Juli 2019
Boliger Kolding
 
Skitsering af spændende udsigtsboliger på skrående grund, hvor boligerne indrettes i forskellige niveauer for at udnytte den skrående grund. Boligerne åbner sig op mod syd, hvor udsigten kan nydes fra hver etage samt fra den store terrasse på øverste etage.
Arkitekturen er udført i en ren hvid facade kombineret med store vinduespartier og trælameller.
 

 
 
Juli 2019
Sommerhus Henne Strand
 
Skitsering af sommerhus med udsigt ud over naturområde ved Vesterhavet.
 

 
 
Juni 2019
Idrætshal
 
Skitsering af masterplan for Frejlev Idrætscenter, der skal forbinde de to eksisterende haller samt forbedre ankomsten og flow’et i Frejlev Idrætscenter. Der er arbejdet med en lys sammenbygning med træelementer, der forbinder de to eksisterende hallers materialer.
 
Ombygningen og visuel transparent muliggør desuden at bygningen kommer til at summe af liv og inspirere kommende brugere til at prøve nye idrætsformer. Dette understøtter ”Bevæg dig for livet” kampagnen.
 
 
Juni 2019
Boligområde i Aalborg
 
Skitsering af nyt boligprojekt bestående af 25 udsigtsboliger tilpasset den skrående grund.
 

 
 
Maj 2019
Indgangsparti
 
Der er skitseret på tilbygning til virksomhed, hvor en markering af hovedindgang samt udbygning af kontorer har været i fokus.
 
Der er lagt vægt på åbenhed og bæredygtighed samt nordisk arkitektur.
 
 
Maj 2019
Rejsegilde Svenstrup
 
Der er afholdt rejsegilde for etape 1 af det nye boligområde i Svenstrup.
 

 
 
April 2019
Tilbygning Svenstrup
 
Skitsering af tilbygning til villa i Svenstrup indeholdende spiseplads samt overdækket terrasse og carport/redskabsrum. Der er arbejdet med at tilføje det eksisterende længehus flere dimensioner i form af en forskudt bygningskrop og komplementerende materialer.
 

 
 
Marts 2019
Udvidelse erhverv
 
Skitsering af ca. 1800m² udvidelse af produktionsvirksomhed.
 

 
 
Marts 2019
Rejsegilde Frejlev
 
Der er blevet afholdt rejsegilde for udsigtsvilla i Frejlev, der åbner sig op mod nord og vest mod aftensol og fantastisk udsigt.
 

 
 
Februar 2019
Svenstrup Etape II
 
Skitsering af etape 2 for nyt boligområde i Svenstrup bestående af 116m² og 130m² boliger i ét plan med egen carport og have.
 

 
 
Februar 2019
Rejsegilde Solbjerg
 
Der er afholdt rejsegilde for spændende villa i Solbjerg. Villa’en har forskudte niveauer indvendigt, som er tilpasset den skrående grund.
 

 
 
Januar 2019
Støvring
 
Den sidste bolig på Linde Alle er blevet afleveret til kunden.
 
Et hyggeligt boligområde bestående af 39 boliger er færdig bygget.
 
 
December 2018
Glædelig Jul
 
Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for 2018, og ønske Jer og Jeres familie en rigtig glædelig jul samt godt nytår.
 
 
 
Vi er tilbage mandag d. 7. januar med fornyet energi til et spændende 2019.
November 2018
Sommerhus Blokhus
 
Skitsering af hyggeligt sommerhus og anneks i Blokhus beklædt med træ på facade og tag, der giver et godt samspil med naturen omkring. De to bygninger forbindes via en stor terrasse samt overdækket pergola/terrasse.
 
 
 
Se mere under Referencer.
Oktober 2018
Klitmøller 23
 
Skitsering af bolig i Klitmøller henvendt til surfer-familien, der kan være i tæt kontakt med naturen og havet. Boligen er bygget op omkring et lukket gårdrum, samt det centrale køkken/alrum der markeres med et stort 2,5m cirkulært ovenlys.
 
 
 
Se mere under Referencer.
Oktober 2018
Rejsegilde Harlev
 
Der er afholdt rejsegilde på 19 tæt/lav boliger i Harlev, hvor et nyt hyggeligt område etableres.
 
 
 
 
September 2018
Fremtidens vandværk
 
Skitsering på Vandværksbygning hvor focus er fremtidens brugere, børnene. De kan følge vandets gang og stå på taget af bygningen og se hvor vandet løber hen, altså se deres eget hus.
 
 
 
Se mere under Referencer.
September 2018
Sommerhus Blokhus
 
Så fik vi afleveret endnu et fantastisk sommerhus ved Vestkysten med et indvendigt råt look. Focus på udeliv, hvor huset er brugbart – også i den stride kolde efterårs og forårs periode.
 
 
 
Se mere under Referencer.
August 2018
Bygaden Aalborg
 
Skitsering på nyt boligområde midt i Hasseris med 6 byhuse, hvor der er lagt vægt på fleksibilitet i et plan indeholdende 2 værelser, soveværelse og 2 badeværelser, bryggers – stort lyst køkken/alrum og stue samt loft til kip.
 
 
 
Se mere under Referencer.
August 2018
Sommerhus Blokhus
 
Et fantastisk sommerhus ved vandet midt i Blokhus er afleveret til kunde, hvor fokus har været på udlejning til den krævende feriegæst.
 
 
 
Se mere under Referencer.
Juli 2018
Villa Frejlev
 
Projektering af enfamiliehus er i fuld sving – boligen har fantastisk udsigt mod nord – som har haft stor betydning for formgivningen.
 
Desuden er der arbejdet med flere materialer, som komplementerer hinanden og tilsammen danner en helhed.
 

Se mere under Referencer.
Juli 2018
Rejsegilde Fibertex
 
Der er holdt rejsegilde på 700 m² stor kontorbygning – hvor temaet under vores skitsearbejde har været “kreativt arbejdsområde”.
 
 
 
Se mere under Referencer.
Juli 2018
DGNB konsulent
 
Lasse ønskes tillykke efter at have bestået sin eksamen som DGNB konsulent, og er nu klar til at bygge bæredygtigt byggeri.
 
 
 
DGNB er betegnelsen for bæredygtigt byggeri, der vurderes ud fra 5 kriterier: Proces, Miljø, Økonomi, Social og Teknik.
Juni 2018
Sommerhus Blokhus
 
Skitsering af sommerhus beliggende ved Blokhus med 180 graders panorama ud over Vesterhavet. Sommerhuset indeholder bla. wellness område samt forskellige uderum, hvor der vil være mulighed for at finde læ for vind og vejr.
 
 
 
Se mere under Referencer.
Juni 2018
Villa Hals
 
Så kom sommeren, og vi har skudt et par billeder af enfamiliehus, tegnet og afleveret til kunde – huset er beliggende ved havet – med udsigt over kysten.
 
 
 
Se mere under Referencer.
Maj 2018
Villa Hjørring
 
Skitsering af villa ved Hjørring med inspiration i det traditionelle stuehus, hvor der er arbejdet med at skabe gode lyse rumligheder kombineret med udsigt og privatliv.
 
 
 
Se mere under Referencer.
Maj 2018
Arbejdsmiljøkoordinator
 
Lasse er klar til at tage hånd om byggepladserne med sin nyeste titel som arbejdsmiljøkoordinator, og være med til at opretholde et sundt og sikkert arbejdsmiljø på byggepladserne.
 
 
 
 
April 2018
Stenbjergvej Aalborg
 
Nyt hyggeligt boligområde er opført bestående af 28 boliger med egen carport og have. Fokus har været at skabe boliger med minimal vedligeholdelse.
 
 
 
Se mere under Referencer.
April 2018
BR18
 
Tegnestuen har været på kursus og er klar til at bygge efter det nye bygningsreglement 2018, der træder i kraft d. 1. juli 2018.
 
 
 
 
Marts 2018
Villa Solbjerg
 
Skitsering af lavenergivilla i forskellige niveauer, der er tilpasset den skrående grund, og som danner hyggelige indvendige rum. Der er arbejdet med at danne et gårdrum mod syd og vest samtidig med at udsigten mod nord kommer i fokus. Ligeledes drages blikket indvendigt mod udsigten mod nord vha. de forskudte niveauer og transparente vægge.
 
 
 
Se mere under Referencer.
Marts 2018
Boligområde i Svenstrup
 
Skitsering på nyt boligområde i Svenstrup, Fenris Alle, bestående af 9 boliger på hhv. 116m² og 130m². Alle boliger er med egen have samt køkken/alrum og stue mod sydvest.
Boligerne opføres i vedligeholdelsesfrie materialer.
 
 
Se mere under Referencer.
Marts 2018
Byggeri messe
 
Tegnestuen var på inspirationstur til byggemessen i Fredericia, hvor nye spændende byggematerialer blev fremvist.
 
 
 
 
Februar 2018
Kontor tilbygning
 
Skitsering på ca. 750m² kontortilbygning, hvor der er arbejdet med gennemsigtighed samt skabe ”private” kontorer og ”offentlige” møderum vha. en kombination af glasvægge og vægge med trælameller, der skaber et hyggeligt og nordisk kontormiljø.
 
 
 
Se mere under Referencer.
Februar 2018
Erhverv til beboelse
 
Tidligere øjenlægeklinik er ombygget til lejlighed i det centrale Aalborg, hvor udnyttelse af dagslyset har været en vigtig faktor for udarbejdelse af boligen.
 
 
 
Se mere under Referencer.
Januar 2018
Overblikket
 
Vi har i 2017 været bygherrerådgiver på ejendommene på Overblikket og Kalkskrænten, på den gamle eternit grund i Aalborg, som nu er færdigbygget og beboerne er flyttet ind.
 
 
 
 
Januar 2018
Sommerhus
 
Så er vi godt igang igen efter ferien og klar til 2018. Det samme er håndværkerne, som her er opstartet på kælderen til et sommerhus.
 
 
 
 
December 2017
Jul
 

Vi vil gerne sige tak for i år, og ønske Jer og Jeres familie rigtig glædelig jul og godt nytår.

 
 
 
Vi er klar igen onsdag d. 3. januar til at tage fat på 2018.
December 2017
Villa Hjallerup
 

Selvforsynende lavenergivilla med mange spændende detaljer er færdigbygget.

 
 
 
Se mere under Referencer.
December 2017
Erhverv til beboelse
 

Ombygningen af erhvervslokale i Aalborg Midtby til 2 og 4 værelses lejligheder med egen indgang, der er tilbagetrukket fra vejen, er færdigbygget.

 
 
 
Se mere under Referencer.
November 2017
Harlev etape 2
 

Opstart på byggemodning for etape 2 i Harlev, hvor området vil bestå af 19 boliger.

 
 
 
Se mere under Referencer.
November 2017
Rejsegilde Harlev
 

Der er blevet afholdt rejsegilde på 1. etape i Harlev, hvor håndværkerene er godt i gang med de første boliger.

 
 
 
Se mere under Referencer.
Oktober 2017
Bygherrerådgiver
 

plusArkitekter har været bygherrerådgiver for kunde, der har bygget hus med typehusfirma, hvor der er ført tilsyn, så det sikres at huset bliver bygherres drømmehus og ikke mareridt.

 
 
 
Se mere under Referencer.
Oktober 2017
Sommerhus Nordjylland
 

Opstart på spændende sommerhus i Blokhus, hvor udgravningen er i fuld gang. Sommerhusets opføres to hovedmaterialer, træ og beton, der står i kontrast til hinanden og skaber spændende rum.

 
 
 
Se mere under Referencer.
September 2017
Altaner
 

Skitsering på altaner og kviste på eksisterende etageejendom i Aalborg.

 
 
 
Se mere under Referencer.
September 2017
Villa Hasseris
 

Villa på mindre grund, hvor udnyttelse af m² har været en vigtig parameter. Der er skabt indre kig etagerne og rummene imellem samt åbnet op mod haven mod syd.

 
 
 
Se mere under Referencer.
August 2017
Sommerhus Vestkysten
 

Skitsering på sommerhus i Blokhus, der åbner sig op som en vifte. I den lukkede gårdhave med overdækket terrasse kan bygherre nyde de danske sommeraftener i læ for vind og regn.

 
 
 
Se mere under Referencer.
August 2017
Tilbygning klassisk villa
 

Skitsering på udestue/overdækning til klassisk villa i Hasseris, hvor der særligt har været fokus på at skabe en arkitektur der står skarpt sammen med den klassiske villa samt at skabe et varmt og hyggeligt miljø.

 
 
 
Se mere under Referencer.
Juli 2017
Ombygning idrætshal
 

Skitsering af ombygning af idrætshal med fokus på energioptimering.

 
 
 
Se mere under Referencer.
Juli 2017
Byggemodning af parcelhusgrunde
 

Opstart på byggemodning for udvidelse af parcelhusområde med nye byggegrunde i Egå.

 
 
 
 
Juni 2017
Tilbygning Århus
 

Projektering af om-/tilbygning af boliger ved Århus, hvor bygherre har haft ønsket om flere m² samt bedre opbevaringsløsninger med integrerede alkover/siddepladser.

 

 

 
Se mere under Referencer.
Juni 2017
Ombygning Frejlev
 

Skitsering på ombygning af villa, hvor familien ønskede bedre udnyttelse/indretning inden for de eksisterende ydervægge.

 

 

 
Se mere under Referencer.
Maj 2017
Kolt Skov Etape III
 

Udvikling af de sidste to boliger i Hasselager ved Århus, hvor de første 24 boliger er ved at være færdigbygget.

 

Området vil bestå af ialt 26 boliger.

 
Se mere under Referencer.
Maj 2017
Byggemodning for 19 Boliger
 

Vi er gået i jorden!

 

Gravearbejdet for byggemodning af nyt område bestående af 19 boliger i Harlev ved Århus er opstartet.

 
 
Maj 2017
Rejsegilde
 

Et vendepunkt for bygherre, hvis gamle hus brændte, har nu afholdt rejsegilde for deres nye spændende hus.

 

plusArkitekter har varetaget alt arbejdet for bygherre, fra brandregistrering/opgørelse til styring af det nye byggeri.

 
 
April 2017
Aflevering af boliger
 

Håndværkerne har afsluttet deres arbejde på rækkehus med 4 boliger i Frejlev, og beboerne er flyttet ind i deres nye boliger.

 

Se mere under Referencer.

 
 
April 2017
Boligområde i Støvring
 

Skitsering af sidste etape for nyt boligområde i Støvring, Linde Alle Vest. Det nye boligområde vil bestå af 39 boliger.

 

Fokus har været på at skabe hyggelige boliger og opført i vedligeholdelsesfrie materialer.

 
Se mere under Referencer.
April 2017
Aflevering af sommerhus
 

Sommerhus er overdraget til bygherre, hvor vesterhavet kan nydes fra det hyggelige gårdrum med spaområde og læ for vesten vinden.

 

Sommerhuset er udarbejdet i tæt forbindelse med naturen, som sikrer en harmonisk helhed.

 
Se mere under Referencer.
Marts 2017
Arbejdsmiljøkoordinator
 

Tomas kan nu tilføje arbejdsmiljøkoordinator på CV’et, og være med til at opretholde et sikkert arbejdsmiljø igennem hele processen.

 

 

 
 
Marts 2017
Tilbygning kontor
 

Skitsering på tilbygning til erhvervsbygning der forbinder de forskellige bygninger og etager.

 

Fokus har været på at skabe gennemsigtighed og en lys forbindelse, hvorfor der er arbejdet med en glasbygning kombineret med trælameller, der skaber liv og afskærmning.

 
Se mere under Referencer.
Februar 2017
Parcelhusområde Vonsild
 

Udvikling af et nyt område ved Kolding bestående af 84 parcelhusgrunde.

 

 

 
Se mere under Referencer.
Februar 2017
Tilbygning Aalborg
 

Skitsering på tilbygning til villa i Aalborg, der bla. medfører et stort åbent køkken/alrum og stue. Tilbygningen er udført huset nuværende stil.

 

Udvidelsen sikrer familiens ønsker til boligen opfyldes og matcher den moderne families ønsker.

 
Se mere under Referencer.
Januar 2017
Villa Frejlev
 

Skitsering af villa på Griegsvej, hvor fokus har været på at skabe rene enkle linier kombineret med en kvist, der kaster sollyset langt ind i køkken/alrum.

 

Der er skabt et hyggeligt privat gårdmiljø i direkte forbindelse med køkken/alrum og stue, hvor solen kan nydes hele dagen.

 
Se mere under Referencer.
Januar 2017
Parcelhusområde
 

Udvikling af parcelhusområde ved Århus bestående af 4 parcelhusgrunde.

 

Se mere under Referencer.

 
 
December 2016
Jubilæum
 

Lasse kan i dag fejre 5 år hos plusArkitekter, Lasse har været med næsten fra starten af firmaets fødsel.

 

Lasse har været en vigtig medspiller i tegnestuens strategi og har medvirket til vi i dag har en stærk tegnestue som mange gerne vil samarbejde med.

 
5 år – STOR tak fra tegnestuen for din indsats.
December 2016
Glædelig Jul
 

Så er det kommet til den tid, hvor vi gerne vil ønske Jer en rigtig glædelig jul og godt nytår.

 

Vi er klar igen d. 3. januar 2017, hvor vi vil være klar til et nyt spændende år.

 
 
December 2016
Totalrenovering af villa
 

Totalrenovering og tilbygning af villa fra 1950’erne, hvor fokus har været på at bevare huset stil, samt opdatere indretningen så den matcher nutidens krav for en familie.

 

Tilbygningen indeholder desuden orangeri i direkte forbindelse til haven, hvorfra vintersolen vil kunne nydes.

 
Se mere under Referencer.
December 2016
Rejsegilde Griegsvej
 

Der blev afholdt rejsegilde for villa i Frejlev, hvor man nu kan fornemme de forskellige rumligheder i huset.

 

 

 
November 2016
Rækkehus
 

Rækkehus bestående af 4 udlejningsboliger, hvor fokus har været på at skabe lyse og rummelige rum.

 

 

Se mere under Referencer.
November 2016
Ny 1. sal
 

Udsigtsvilla, der er blevet udvidet med en 1. sal, ovenpå eksisterende hus, med store vinduespartier der sikrer udsigten. Der er arbejdet med en skarp markering af overgangen fra det eksisterende hus og den nye 1. sal.

 

 

Se mere under Referencer.
November 2016
Bestået
 

Tillykke til Søren der har bestået kurset, Fugt i bygninger.

 

 

 
Oktober 2016
Sommerhus Blokhus
 

Sommerhus bestående af to bygningskroppe, som er beliggende på skrående terræn, der forbindes via en underjordisk tunnel.

Desuden dannes to terrasser, én ved hver bygning, hvor den øverst beliggende vil have udsigt over klitlandskabet, og den anden terrasse skaber privathed samt ligger beskyttet for vind.

 

Se mere under Referencer.
Oktober 2016
Tilbygning villa
 
Udvidelse af 70’er villa hvor der er skabt en børneafdeling med store lyse rum. Yderligere er der etableret et uderum med læ for vind
og vejr.
 

 

 

Se mere under Referencer.
September 2016
Beboelsesejendom
 

Etageejendom med 5 eksklusive lejligheder, hvor materialevalg er inspireret af de gamle murstensvilla’er i området, og udformningen relaterer sig til de nye modernistiske bygninger.

Ejendommen er udført med karnapper samt mindre markeringer på facaden, for at skabe et dynamisk udtryk, der er kendetegnet for området.

 

Se mere under Referencer.
September 2016
Villa Nordic
 

Funkis lavenergivilla hvor de minimalistiske hvide boxe skubbes sammen, så de tilsammen udgør en spændende villa med mange hyggekroge og uderum. De hvide boxe er tilført komplementerende materialer som træ, mursten og zink, der giver villa’en et varmere udtryk.

 

 

Se mere under Referencer.
August 2016
Villa Frejlev
 

Lavenergivilla med fokus på at skabe spændende rum ved hjælp af lysindfald samt rumhøjde. Yderligere er der lagt vægt på materialesammensætningen, hvor der har været fokus på kundens ønsker med et opdateret arkitektonisk syn.

 

 

Se mere under Referencer.
August 2016
Boliger i Harlev
 

Skitsering på 1. etape i Harlev ved Århus bestående af 19 boliger med egen have og carport. Alle boliger åbner sig op mod vest mod haven med store vinduespartier, der forbinder ude og inde.

 

 

Se mere under Referencer.
Juli 2016
Sommerhus Blokhus
 

Sommerhus skitseret efter kundens ønsker med højt til loftet og bygget ind i klitten. Der er skabt visuel forbindelse mellem køkken/alrum og 1. sal.

 

 

 
Juni 2016
Erhverv til bolig
 

Skitsering på ombygning af eksisterende erhvervslokale i Aalborg midtby til 2 lejligheder.

 

 

 
Juni 2016
BR15
 

plusArkitekter var i efteråret på kursus i det nye bygningsreglement, og har brugt foråret på at implementere de nye tiltag som træder endelig i kraft her fra den 1. juli 2016.

 

 

 
Maj 2016
Nyt kontor
 

plusArkitekter er flyttet ind i nyrenoverede lokaler på Nibevej 309, Aalborg SV, hvor vi er klar til at modtage mange nye opgaver i fremtiden.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Maj 2016
Villa Hørning
 

Villa i flere niveauer, der udnytter den skrående grund, og sikrer en helhed huset og grunden imellem. Der skabt et privat uderum i det tætte villakvarter ved hjælp af en lukket gårdhave, hvor det stadig er muligt at nyde udsigten.

 

Se mere under Referencer.

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Maj 2016
Rejsegilde Bautastenen
 

Onsdag den 4. maj blev der afholdt rejsegilde for de 9 boliger på Bautastenen i Svenstrup.

 

Se mere under Referencer.

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
April 2016
Villa Hals
 

Villa’en i Hals er afleveret, og bygherre er flyttet ind, hvorfra udsigten over Limfjorden og Kattegat kan nydes fra 1. række.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
April 2016
Udvidelse af kontor
 

Skitsering på ombygning hos Fibertex Nonwovens med en udvidelse af kontorfaciliteter.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
April 2016
Rejsegilde Kolt Skov Etape I
 

Onsdag den 27. april blev der afholdt rejsegilde for de første 14 boliger på Kolt Skov Etape I.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Marts 2016
Kolt Skov Etape II
 

Skitsering af etape II til boligprojektet, Kolt Skov, der vil udvide området til 24 boliger.

 

 

Se mere under Referencer.
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Marts 2016
VI FLYTTER I NYE LOKALER
 

plusArkitekter flytter i nye lokaler fra mandag d. 14. marts.

 

 

Vi vil fremover have adresse på Nibevej 309, Frejlev. Vi ses.
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Februar 2016
Ombygning af lejligheder
 

Skitsering på bedre udnyttelse af m² i udlejningsejendom og mulighed for etablering af ekstra lejlighed.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Februar 2016
Sommerhus Kettrup
 

Skitsering på sommerhus bestående af bygningskroppe der følger terrænet. Der er skabt et hyggeligt gårdrum med spaområde og læ for vesten vinden, men bibeholder udsigten over vandet. Sommerhuset er udarbejdet i tæt forbindelse med naturen, som sikrer en harmonisk helhed.

 

Se mere under Referencer.

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Januar 2016
Etape II Støvring
 

Linde Alle etape II i Støvring bestående af 12 boliger er netop nu udbudt tilsalg.

 

Se mere under Referencer.

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Januar 2016
Erhvervslokaler til bolig
 

Skitsering på ombygning af eksisterende erhvervslokaler til beboelse.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Januar 2016
Tilbygning villa
 

Skitsering på tilbygning til villa fra 60’erne, der opfylder familiens ønsker til boligen. Denne renovering sikrer, at boligen bliver “up-to-date” samt matcher den moderne families behov, og familien kan blive boende mange år endnu.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
December 2015
Glædelig jul & godt nytår
 

Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske Jer alle en rigtig glædelig jul samt et godt nytår.

 

 

Vi holder ferielukket fra mandag d. 21. december, og vender tilbage med fornyet energi mandag d. 4. januar, og er klar til de mange nye spændende projekter i 2016.
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
December 2015
15 boliger afleveret
 

Et hyggeligt område bestående af 15 boliger på Bakkegaard i Aabybro står færdigt samt overdraget til kunderne.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
December 2015
Byggemodning 24 Boliger
 

Byggemodning er påbegyndt for et nyt boligområde i Kolt ved Århus bestående af 24 boliger.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
November 2015
Rejsegilde Støvring
 

Der blev afholdt rejsegilde på Linde Alle i Støvring, hvor etape 1 – 8 boliger ud af 23 boliger – er i fuld gang.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
November 2015
Villa Aabybro
 

Villa i Aabybro er færdig bygget og bygherre er flyttet ind. Villa’en fremstår med sin enkelhed og rene linier klart i kvarteret, og med sin placering for enden af villavejen.

 

Se mere under Referencer.

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
November 2015
Rejsegilde Galten
 

Der blev afholdt rejsegilde for de 5 boliger på Skovbyparken i Galten, hvor de første boliger begynder at tage form.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Oktober 2015
Rejsegilde Nordtoft
 

Der blev afholdt rejsegilde på Nordtoft, hvor villa med mange spændende detaljer begynder at tage form.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Oktober 2015
Indvielse af Kirkecenter
 

Der blev afholdt indvielse af Frejlev Kirkecenter efter ombygningen af centeret er færdigt. Kirkecenteret er blevet renoveret for at kunne klare nutidens krav. Bla. ny sal, der kan fungere separat og sammen med de eksisterende to sale samt udvidelse af personale faciliteter.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
September 2015
Villa Frejlev
 

Lavenergivilla, bestående af forskellige kubiske former der er tilsammen danner en helhed og skaber et dynamisk udtryk, og skaber nogle spændende rum. Køkken/alrummet får dagslys fra alle 4 verdenshjørner, som sikrer dagslys hele dagen.

 

Se mere under Referencer.

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
September 2015
Rejsegilde Etape 4
 

Torsdag d. 10. sep. blev der afholdt rejsegilde for de sidste 11 boliger på Stenbjergvej etape 4.

 

 

 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
September 2015
Villa Terndrup
 
Lavenergivilla med fokus på at integrere udsigten i boligen. De store vinduespartier sikrer at udsigten kan nydes fra opholdsrummene. Ovenlysene er placeret, så de sikrer dagslys, men samtidigt skaber et lys/skygge spil i løbet af dagen.
 
Se mere under Referencer.
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
September 2015
Leca-termblok plus
 

plusArkitekter har i samarbejde med entreprenøren benyttet den nyudviklede fundamentsblok fra IBF til et boligprojekt. Blokken er udviklet til at sikre bedre isoleringsevne og hurtigere monteringen på pladsen.

 
 

Se blok

2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
August 2015
Sommerhus Rømø
 

Et moderne sommerhus hvor inspirationen er hentet fra et skib.

De runde vinduer i taget giver et spændende dagslys inde i sommerhuset, og trækker daglys med helt ned i kælderen. Den overdækkede terrasse vil fungere som en naturlig del af huset, der forbinder sommerhuset til “fastlandet”/det kuperede terræn via overgange.
 

 

Se mere under Referencer.
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
August 2015
Villa Svenstrup
 

Villaen er udarbejdet i tæt dialog med kunden og efter deres ønsker. Hvor fokus har været på dagslyset samt skabe direkte forbindelse mellem ude og inde.

 
Fra køkken/alrum og stue er der mulighed for at “inddrage” en del af terrassen pga. det ekstra dybe udhæng. Yderligere er der etableret en overdækket terrasse, hvor de lune sommeraftener kan nydes.
 

 

Se mere under Referencer.
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Juli 2015
Sommerferie
 

Efter et travlt forår holder kontoret ferielukket i uge 30, og vil være klar med fornyet energi til nye spændende projekter.

 
God sommer til Jer alle…
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Juli 2015
Villa Hjallerup
 

Skitsering af selvforsynende lavenergi villa med jordvarme.

 

Villaen er udarbejdet med henblik på at skabe et spændende lysindfald i det store køkken/alrum samt åbne villaen op mod syd og haven.

 
Se mere under Referencer.
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Juni 2015
Pølser til håndværkerne
 

Håndværkerne på Stenbjergvej blev d. 24. juni forkælet med frokost på pladsen, for at have ydet en ekstra indsats samt fået byggeriet til at lykkes.

 
 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Juni 2015
Sommerhuse Rømø
 

Ferieboligerne er udformet med henblik på at videreføre arkitekturen i området. Boligerne har store vinduespartier i køkken/alrum og stue, og med direkte forbindelse til altanen med udsigt over naturreservatet.

 
Ferieboligerne er hævet over terræn, for at fremtidssikre boligerne mod oversvømmelse, som området ofte lider under.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Juni 2015
Pølser til håndværkere
 

Håndværkerne på Bakgården blev d. 18. juni forkælet med frokost på pladsen, for at have ydet en ekstra indsats samt fået byggeriet til at lykkes.

 
 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Maj 2015
Den Moderne Bondegård
 

En nytænkning af den traditionelle bondegård, hvor der er fokuseret på nutidens brug, er afleveret.

 
Gården karakteriseres af den lette mørke konstruktion, der forbinder de to hvide fløje, som begge afsluttes af en kerne, hvor den ene indeholder boligens køkken/alrum. En svævende altan forlænger køkken/alrum, og skaber forbindelse mellem ude og inde samt til hestene nedenfor.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Maj 2015
Skitsering af 11 Boliger – Svenstrup
 

Skitsering af boliger i Svenstrup på Bautastenen. Boligerne opføres som fritliggende boliger med lyst og rummeligt køkken/alrum mod sydvest.

 
Se mere under Referencer.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
April 2015
27 Boliger – Kolt Skov
 

Skitsering på 27 boliger i Kolt ved Århus. Boligerne er med énsidet taghældning der åbner sig op mod syd.

 
Se mere under Referencer.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
April 2015
Ny medarbejder
 

Søren Eriksen er uddannet bygningskonstruktør, og er d. 13. april ansat på tegnestuen. Søren er et kendt ansigt her, da han tidligere har været tilknyttet tegnestuen under sit uddannelsesforløb.

 
Søren vil at varetage og sikre byggeprojekter samt byggepladser gennemføres trygt og i høj kvalitet.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Marts 2015
Skitsering af 11 boliger i Aalborg
 

Skitsering af ny etape til boligprojektet på Stenbjergvej i Aalborg, hvor 11 boliger placeres i forlængelse af tidligere etaper.

 
Se mere under Referencer.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Marts 2015
Rejsegilde Bakkegaard
 

Onsdag den 4. marts blev der afholdt rejsegilde på Bakkegaard i Aabybro, hvor 15 boliger begynder at danne rammen for et nyt område.

 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Februar 2015
Tilbygning villa
 

Skitsering på tilbygning i to plan til villa – indeholdende aktivitetsrum, værelse, overdækket terrasse og gårdhave samt biograf i kælderen.

På vej ned til kælderen mødes man af filmklassikere, og når man indtræder rummet rammer atmosfæren én af klassik biografstil med forrum/kiosk – inden man tager plads i de røde stole og lærredet ruller ned.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Februar 2015
Inddragelse af erhverv til bolig
 

Skitsering på ombygning af eksisterende erhvervslokaler i Aalborg centrum til beboelse.

 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Februar 2015
Tilbygning sommerhus
 

Skitsering på anneks til sommerhus, hvor fokus har været at bevare og integrere et hyggeligt gårdrum i forlængelse af annekset.

 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Januar 2015
Rejsegilde Kirkecenter
 

Om-/tilbygningen af Frejlev Kirkecenter går planmæssigt fremad, hvor de sidste spær er kommet på plads, og der kunne afholdes rejsegilde tirsdag d. 15. januar.

 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
December 2014
Glædelig jul og godt nytår
 

Vi vil gerne sige tak for dette år, og ønske jer en rigtig glædelig jul og godt nytår.

 
Vi holder ferielukket fra mandag d. 22. december til mandag d. 5. januar 2015, hvor vi vender tilbage og er klar til at komme igang med mange nye spændende projekter.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
December 2014
Højhus Mariager
 

Skitsering af højhus i centrum af Mariager, hvor de vertikale bånd dannes ved en differentiering i materialerne, som får bygningen til at rejse sig. Materialevalget er baseret på at skabe en helhed i området, og danne en forbindelse til den eksisterende bebyggelse samt naturen omkring.

 
Fra de svævende altaner vil der være udsigt ud over Mariager by samt fjord.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
December 2014
Ombygning af erhvervsejendom til beboelse
 

Skitsering af ombygning af erhvervsejendom til beboelse, hvor fokus har været at lave lejligheder med gode dagslysforhold.

 
 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
November 2014
Skitsering af 27 boliger i Støvring
 

Skitsering af boligprojekt på Linde Alle i Støvring, hvor et hyggeligt område vil tage form med en central beliggenhed. 1. etape bestående af 13 boliger er netop nu sat tilsalg.

 
Se mere under Referencer.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
November 2014
Totalrenovering til erhverv og beboelse
 

Aflevering af om-/tilbygning til hhv. erhverv og beboelse med plusArkitekter som totalrådgiver.

 
Billede viser før og efter renoveringen.
 

 

Se mere under Referencer.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Oktober 2014
Totalrenovering af villa
 

Aflevering af ombygning samt udvidelse af villa med 1. sal, hvor plusArkitekter har været totalrådgiver. Der er arbejdet med at skabe lyse og behagelige rum at opholde sig i.

 
Billede viser før og efter renoveringen.
 

 

Se mere under Referencer.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Oktober 2014
Skitsering af 5 boliger i Galten
 

Skitsering af boligprojekt på Skovbyparken i Galten, hvor et nyt område med fritliggende boliger netop nu er sat tilsalg.

 
Se mere under Referencer.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
September 2014
Villa Hasseris
 

Skitsering af villa i Hasseris på mindre grund, hvor udnyttelse af m² har været en vigtig parameter. Der er skabt indre kig etagerne og rummene imellem samt åbnet op mod haven mod syd.

 
Se mere under Referencer.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
September 2014
1. spadestik Bakgården
 

Første spadestik til 15 boliger på Bakgården i Aabybro blev taget onsdag d. 3. september af borgmester, Mogens Gade, Jammerbugt Kommune.

 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
September 2014
Byggemodning Nibevej
 

Byggemodningen er gået i gang på Nibevej i Frejlev til 4 nye boliger.

 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
August 2014
Villa Hjallerup
 

Skitsering af lavenergi villa i Hjallerup, der åbner sig op mod haven mod syd med glaspartier og overdækket terrasse.

 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
August 2014
Ombygning af erhvervs og ejendom
 

Håndværkerne er i gang med totalrenoveringen af ejendom til erhverv og bolig

 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Juli 2014
Sommerhus Blokhus
 
Idéoplæg til sommerhus ved Blokhus på skrående terræn bestående af to bygningskroppe, der forbindes via en underjordisk tunnel.
Desuden dannes to terrasser, én ved hver bygning, hvor den øverst beliggende vil have udsigt over klitlandskabet, og den anden terrasse gravet ind i klitten og ligger beskyttet for vind.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Juli 2014
Sommerferie
 

Tegnestuen holder sommerlukket i uge 30, 2014.

GOD SOMMER
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Juni 2014
Villa Aalborg
 
Idéoplæg til villa på Wesselvej af to boxe der sammenbygges og skaber en tagterrasse med udsigt over landskabet omkring.
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Juni 2014
Sommerhus Lønstrup
 

Skitsering af sommerhus ved Lønstrup af to sammenbygget bygningskroppe, én med beboelsesrum og en anden med opholdsrum. I køkken/alrum/stue har brændeovnen fået en central placering, som skal skabe hygge og desuden fungere som adskillelse mellem spiseplads og stue.

 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Juni 2014
Rejsegilde Østervænget
 

Der blev afholdt rejsegilde for ombygningen af enfamiliehus på Østervænget, hvor boligen får tilført en ekstra etage.

 
 
2014_Maj_Rejsegile_Stenbjergvej
Maj 2014
Rejsegilde Stenbjergvej
 

Onsdag d. 7. maj blev der afholdt rejsegilde for de første boliger på Stenbjergvej – etape 1. Et nyt område begynder at komme til syne.

 
Se mere under Referencer.
 
2014_Maj_Gron-smiley-Arbejdstilsynet
Maj 2014
“Grøn Smiley”
 

plusArkitekter har modtaget en grøn smiley af arbejdstilsynet efter deres besøg på tegnestuen.

 
 
2014_April_En_moderne_bondegaard
April 2014
“En moderne bondegård”
 

Opførelsen af “En moderne bondegård” begynder at tage form, og byggeriets mange detaljer begynder at vise sig. Et projekt der bliver spændende at se det færdige resultat af.

 
 
2014_April_Tilbygning_Kirkecenter
April 2014
Udvidelse af kirkecenter
 

Visualisering af udvidelse af kirkecenter med en ekstra sal, der fungerer selvstændigt og sammen med de to eksisterende sale.

 

Tilbygningen er udført med en buet tagform og differentiering i materialevalg, der fremhæver de to eksisterende karakteristiske bygningsfløje.

 

De vertikale vinduesbånd i galven med skrå lysninger, sikrer salen får tilført diffust lys, der ikke chikanerer et evt. publikum.

 
Se mere under Referencer.
 
2014_Marts_Bakgaarden
Marts 2014
Skitsering af 15 boliger i Aabybro
 

Skitsering af bolig projekt på Bakgården i Aabybro, hvor et nyt hyggeligt område tager form. Boligerne er netop nu sat tilsalg.

 
Se mere under Referencer.
 
2014_Marts_Ombygning-af-overetage
Marts 2014
Aflevering af totalrenoveret overetage
 

Ombygning af overetage i Hasseris, hvor familien har forbedret udnyttelsen af overetagen samt tilført rumlige kvaliteter.

 
Se mere under Referencer.
 
2014_Februar_Gunnar-Sikkerhed
Marts 2014
Arbejdsmiljøkoordinator
 

Gunnar fra tegnestuen kan nu også kalde sig arbejdsmiljøkoordinator, og være med til at opretholde et sundt og sikkert arbejdsmiljø på byggepladserne.

 
 
2014_Februar_Byggemesse
Februar 2014
Messe besøg
 

Onsdag d. 26. februar var tegnestuen på inspirations tur til byggemessen i Fredericia, hvor nye spændende byggematerialer og løsninger blev fremvist.

 
 
2014_Februar_Skitsering-af-Boligprojekt-Nibevej
Februar 2014
Skitsering af 4 boliger i Frejlev
 

Skitsering af bolig projekt på Nibevej i Frejlev. Boligerne har udsigt til mark og skov, og er netop nu sat tilsalg.

 
Se mere under Referencer.
 
2014_Januar_Borgermode
Januar 2014
Borgermøde i Flauenskjold
 

Søndag d. 12. januar blev der afholdt et velbesøgt borgermøde i Flauenskjold, hvor ombygning af eksisterende idrætshal blev præsenteret og positivt modtaget af de fremmødte.

 
 
2014_Januar_Sportshal
Januar 2014
Ombygning af idrætshal
 

Skitsering af om-/tilbygning af traditionel idrætshal for at imødekomme nutidens trend indenfor sport og foreningsliv samt skabe et samlingspunkt for byens borgere.

 
Se mere under Referencer.
 
2013-December-Jul-2013
December 2013
Glædelig jul 2013
 
Vi vil gerne sige tak for dette år, og ønske jer en rigtig glædelig jul og godt nytår.
 
Vi holder ferielukket mellem jul og nytår, og er tilbage på kontoret mandag d. 6. januar 2014.

 

2013-December-Aflevering-af-sidste-bolig-SE
December 2013
Aflevering af sidste bolig på Sofiendal Enge
 
Den sidste ud af 25 boliger er nu afleveret på Sofiendal Enge og et nyt hyggeligt boligområde er opført.
 
2013-December-Rejsegilde-boliger-i-Galten
December 2013
Rejsegilde i Galten
 
Boligerne i Galten begynder at tage form, og trods stormen “Bodils” ankomst blev der torsdag d. 5. december afholdt rejsegilde.
 
2013-November-Nyt-projekt-i-Frejlev
November 2013
Nyt projekt i Frejlev
 
Nyt spændende boligprojekt er på trapperne i Frejlev by, hvor nyt område og 4 fritliggende én familiehuse er under udvikling.
 
2013-Oktober-Opstart-på-totalombygning-af-overetage-på-Bakkevaenget
Oktober 2013
Totalrenovering af overetage i Hasseris
 
Håndværkerne er gået i gang med nedbrydning af eksisterende forhold for ombygningen af overetage af bolig i Hasseris.
 
2013-Oktober-Byggemodning-i-jorden-på-Stenbjergvej
Oktober 2013
Byggemodning i jorden på Stenbjergvej
 
Så er byggemodningen startet på Stenbjergvej til 17 boliger.
 
2013-Oktober-Skitsering-af-facaderenovering-af-Kollektivhuset
Oktober 2013
Facaderenovering Kollektivhuset Aalborg
 
Skitsering på facaderenovering til en af Aalborgs mest karakteristiske og synlige bygninger, som trænger til renovering. Ideen er at genskabe bygningens oprindelige karakteristika med et moderne præg, så den igen kan stå som et varetegn for Aalborg midtby.
 
2013-Oktober-Energiplus-villa-i-Hobro
Oktober 2013
Energiplus villa
 
Super lavenergi villa, der er selvforsynende med energi, og som overholder energikravene i 2020. Villa’en producerer selv energien end den bruger og mere til, så ingen bekymring om energipriser.
 
2013-September-Rejsegilde-En-moderne-bondegaard
September 2013
Rejsegilde “En moderne bondegård” i Arden
 
De sidste bjælker er monteret, og der kunne afholdes rejsegilde. Byggeriet går planmæssigt fremad, og byggeriets mange detaljer er begyndt at komme til syne.
 
2013-September-Skitsering-villa-i-Aabybro
September 2013
Skitsering af villa i Aabybro
 
Skitsering af villa i Aabybro med åbent køkken/alrum og stue med højt til loftet, der ligger i direkte forbindelse med den store vest vendte terrasse samt overdækkede terrasse, hvor de sene sommeraftener kan nydes.
 
2013-September-Projektering-af-boliger-Stenbjergvej-Etape-I
September 2013
Projektering af bolig projekt i Aalborg
 
Projektering af etape I af skitseforslag af 17 boliger på Stenbjergvej i Aalborg med forventet byggestart i efteråret 2013.
 
2013-August-Rejsegilde-Sofiendal-Enge-Etape-3
August 2013
Rejsegilde Sofiendal Enge Etape III
 
Onsdag d. 14. august blev der afholdt rejsegilde på de sidste 9 boliger ved Sofiendal Enge.
 
2013-August-Gunnar
August 2013
Ny medarbejder
 
Gunnar Jørgensen er ansat 1. august, og med sin uddannelse som bygningskonstruktør, vil han være med til at sikre kvalitet og udførelsen på byggepladser.
 
Gunnar er et kendt ansigt på tegnestuen, da han tidligere har været i praktik under sit uddannelsesforløb hos plusArkitekter, og vi ser derfor frem til et godt samarbejde.
 
2013-juli-Sommerferie-uge-30
Juli 2013
Sommerlukket i uge 30, 2013
 
Tegnestuen holder ferielukket i uge 30.
 
GOD SOMMER
 
2013-Juni-Skitsering-villa-i-Hals
Juli 2013
Skitsering af udsigtsvilla i Hals
 
Skitsering af villa til første række i Hals med udsigt over Limfjorden og Kattegat. Villa med højt til loftet og et “svævende” 1. sals dæk, hvor der kan slappes af og udsigten nydes.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
Juli-2013-Opførelsen-af-moderne-bondegård
Juli 2013
Opførelse af “En moderne bondegård”
 
Opførelsen af et spændende projekt “En moderne bondegård” begynder nu at tage form, hvor bygningskroppene er begyndt at skyde op.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-Maj-Skitsering-villa-i-Frejlev
Juni 2013
Skitsering af villa i Frejlev
 
Skitsering af villa i Frejlev, hvor køkken/alrum er det centrale rum i villaen. Det er udført med ekstra højde og med lysindfald fra alle 4 verdenshjørner, der giver et lyst og rummeligt opholdsrum.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-Juni-Skitsering-af-boligprojekt-stenbjergvej
Juni 2013
Skitsering af 17 boliger i Aalborg
 
Skitsering af bolig projekt på Stenbjergvej i Aalborg. Boligerne er fritliggende og med tilhørende carport samt redskabsrum. Boligerne er netop sat tilsalg.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-Juni-Skitsering-af-ombygning
Juni 2013
Visualisering af renovering
 
Visualisering af renovering for ejendom.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-Juni-Projektering-af-bolig-projekt-ved-Aarhus
Juni 2013
Projektering af bolig projekt ved Århus
 
Projektering af skitseforslag af 10 boliger ved Århus, og forventet byggestart i efteråret 2013.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-Maj-Skitsering-villa-i-Svenstrup
Maj 2013
Skitsering af villa i Svenstrup
 
Skitsering af villa med spændende niveauforskelle der gør, at villaen følger terræn på skrående grund. Allerede helt bagerst fra boligen kan udsigten nyes gennem de store vinduespartier i gavlen.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-Juni-Aflevering-af-de-første-huse-i-Vadum
Maj 2013
Sidste hånd på 11 boliger i Vadum
 
Aflevering af de første boliger i Vadum er i fuld gang, og beboerne er begyndt at flytte ind.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-Maj-Aflevering-af-de-første-huse-Sofiendal-Enge
Maj 2013
Sidste hånd på 16 boliger ved Sofiendal Enge
 
Aflevering af de første boliger i Sofiendal Enge er i fuld gang, og beboerne er begyndt at flytte ind.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-April-Skitsering-af-ombygning-af-villa
April 2013
Skitsering af ombygning af villa i Hasseris
 
Skitsering af ombygning af villa i Hasseris, hvor ønsket fra kunden har været bedre udnyttelse af overetage samt mulighed for indretning af flere rum. Fokus har været at skabe lyse og rummelige rum på overetagen.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-Maj-Skitsering-villa-i-Vejle
April 2013
Skitsering af villa i Vejle
 
Skitsering af funkisvilla på skrående grund, som villaen er bygget ind i. Villaen har direkte adgang fra køkken og stue til stor altan, og de store vinduespartier sikrer et lyse rum.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-April-Tilsyn-på-enfamiliehus
April 2013
Tilsyn for bygherre på nyt énfamiliehus
 
Tilsyn og kvalitetssikring for bygherre ved opførelse af nyt énfamiliehus.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-Marts-Skitsering-af-Rømers-Have
Marts 2013
Skitsering af renovering af etageejendom
 
Skitsering på renovering af ca. 4000m² etageejendom, hvor fokus har været at bibeholde det eksisterende udtryk, men gøre bygningen “up to date” samt energirenoveres.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-Marts-Projektering-og-tilsyn-af-8-boliger-Sofiendal-Enge-III
Marts 2013
Projektering og tilsyn af 8 boliger Sofiendal Enge III
 
Projektering og tilsyn af 8 boliger ved Sofiendal Enge etape III.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.
2013-Marts-Byggestyring-af-24-udlejningsboliger-i-Pandrup
Marts 2013
Byggestyring af 24 udlejningsboliger i Pandrup
 
Byggestyring af 24 udlejningsboliger i Pandrup.
 
 
 
2013-Marts-Projektering-af-villa-i-Støvring
Marts 2013
Projektering af villa i Støvring
 
Projektering af villa i Støvring, som “åbner” sig op mod haven og syd, og skaber lyse rum og forbindelse mellem have og hus.
 
 
For yderligere oplysninger se Referencer.

Se projekterne
Kontakt