Nyheder // På denne side vil du altid være opdateret omkring de seneste nyheder hos plusArkitekter. Du er også velkommen til at følge vores Facebook-side.

Nyheder // apr 2021 // Sommerhuset åbner sig op mod syd/vest både indretnings- og materialemæssigt. De lyse lodrette trælister interagerer med udearealerne og står i kontrast til den mørke vandrette træbeklædning, der danner rygraden/basen af sommerhuset. Kombineret med anodiseret alu-elementer fremstår sommerhuset enkelt trods kontrastfyldt i omgivelserne i Blokhus.

Nyheder // mar 2021 // I det åbne landskab ud mod fjorden følger det traditionelle længehus i tegl fjordens forløb. Fra længehuset indrammes fjorden med dybe vinduesnicher, hvor solen og udsigten kan nydes fra.

Det traditionelle længehus gennembrydes af den karakteristiske mørke box, som definerer bygningens orientering og med sin volumen markerer bygningen i landskabet. Box’en byder gæster velkommen med facadedør med trælister, hvorefter box’en åbnes op imod syd og fjorden, hvor land, fjord og himmel smelter sammen i en heldhed.

Nyheder // mar 2021 // Håndværkerne er i fuld gang på byggeriet af dobbelthuset i centrum  af Frejlev. Boligerne på 130m² med egen have og carport samt skur opføres i mørk teglsten med alu-farvede vinduer.

Nyheder // feb 2021 // Skitseforslaget viser hvordan den nye indgang står tydeligt frem i dens formsprog og materialer. Dens vinkel placering på den eksisterende bygning guider ankomne mod den. Den træbeklædte facade er en kontrast der blødgør den massive grå bygning bag.

Indgangspartiet er åbent, hvor den elegante trappe forbinder de to etager står som en skulptur i rummet.

Nyheder // feb 2021 // Klitterne ved Vesterhavet danner ramme om sommerhuset af trælister. De 2 parallelle bygningskroppe karakteriserer sommerhuset og sammenkobles med en lav midterbygning, som bevæger sig ud i klitlandskabet og definerer indgangen. Sommerhuset omfavner og åbner sig op imod gårdmiljøet med wellness faciliteter og med den fritliggende sauna som den sidste afgrænsende del af udemiljøet.

Nyheder // jan 2021 // plusArkitekter har modtaget Arkitekturprisen for sommerhuse i Jammerbugt Kommune, hvor dommerkomiteen begrundede præmieringen med:

“Huset hører til i kanten af Blokhus by, hvor er er aktivitet og mennesker gennem det meste af året. Her mødes klitlandskab og parcelhuskvarter. Huset ligger hævet over vejniveauet, og har samtidig en fin og uforstyrret terrasse, der på enkel vis omkranses af bygninger. Husets enkle ydre taler omgivelsernes enkle sprog, mens interiøret er fuldt af oplevelser og overraskelser.”

Nyheder // jan 2021 // Vi har forestået projektering og udbud for Nørresundby Boligselskab af renoveringen af Rømers Have i Nørresundby. Den ca. 4000m² etageejendom renoveres med fokus på at bevare det eksisterende udtryk.

Nyheder // jan 2021  // Vi har fået ny hjemmeside. Har I brug for, at vi hjælper jer sikkert igennem jeres næste byggeprojekt? Så kontakt os endelig, vi glæder os til at hjælpe jer.