plusArkitekter blev grundlagt i 2010. plusArkitekter har sin base i Aalborg men udfører opgaver i hele Danmark.

Tegnestuen ejes af Thomas Andersen der har stor erfaring inden for byggeri med sine 25 år i branchen.

plusArkitekter består af et stærkt team, hvor både arkitekter og konstruktører arbejder tæt sammen i teams, hvor smuk arkitektur og bygbare løsninger udvikles i tæt samarbejde, de forskellige faggrupper imellem.

Vi har en vision om at skabe “arkitektur i øjenhøjde”, hvor arkitekturen tilpasses den enkelte kundes behov frem for egne ambitioner. På baggrund af dette mestrer plusArkitekter egenskaben at lytte og indgå i et tæt samarbejde. Vi lytter til kundens behov, ønsker og drømme, således at vi sammen opnår et resultat, hvor den arkitektoniske drøm følges ad med byggeriets andre parametre, kunden er altid i centrum, og vi sikrer et optimalt slutresultat.

Vores arkitektoniske udtryk er kendetegnet ved en enkelthed, hvor fokus er på form, funktion og materialer, som kombineret med sociale og miljømæssige aspekter – skaber holistisk arkitektur. Denne tilgang til arkitektur går hånd-i-hånd med bæredygtighedsbegrebet. Vores opdaterede viden om, hvad der rører sig på markedet i forhold til nye materialer, priser og teknikker gør, at bygherren ofte oplever en merværdi i det personlige og skræddersyede produkt.

plusArkitekter yder professionel rådgivning og sparring i alle typer byggesager for både den private, erhvervslivet samt den offentlige sektor. Der er gennem tiden udviklet mange spændende projekter, som bl.a. har omfattet byggerier indenfor boligsektoren, erhverv, industrien, foreninger, som både renovering, energirenovering samt bygherrerådgivning i forbindelse med ovennævnte opgaver.

Kendetegnet ved samtlige projekter er den tryghed og kvalitet som ydes gennem alle byggeriets faser. Dette er først og fremmest opnået ved et tæt samarbejde mellem arkitekten, ingeniøren, bygherren, brugeren, myndigheder og entreprenører. Herved opnås der en synergi, parterne imellem, som sikrer en optimal og nytte af alle parters kompetencer.

plusArkitekter har et fuldt implementeret design og projekterings redskab, hvilket betyder at alle vores projekter er objektorienteret. Det muliggør at følge projekterne i rummelige afbildninger igennem hele processen, som er med til at højne den arkitektoniske kvalitet.

3d teknologien sikrer et overblik, som optimerer kvalitetssikringen igennem alle byggeriets faser. Vi gør det muligt at samle digitale fagmodeller fra de forskellige aktører, hvorved byggeriet kvalitetssikres i en digital prototype. Derved minimeres fejl, som ellers først ville blive fundet på byggepladsen.

Vi glæder os til at hjælpe jer sikkert gennem næste byggeprojekt.