Certificeret statiker

Ingeniør
Hos plusArkitekter kan vi lave en komplet løsning med arkitekt- og ingeniørarbejde, som udføres under samme tag. Således behøver I ikke have mere end en kontaktperson, som sørger for at arkitekt- og ingeniørarbejde følges tæt, og I som bygherre er sikre på den bedste løsning til den bedste pris. plusArkitekter har et tæt samarbejde med flere ingeniører, som er certificeret statiker, som har stor viden indenfor konstruktioner på bygninger, og kan være hjælpelige med rådgivningen. 

Energi-rigtig projektering er en selvfølge, men ved at arkitekten og ingeniøren arbejder tæt sammen bliver de anvendte bygningsprincipper økonomiskset mest fordelagtige, uden at det går ud over arkitekturen, der er lagt i skitsefasen. 

Ved komplicerede opgaver er det nødvendigt med bistand af ingeniør, og flere gange er en vurdering af det statiske system en god idé, så man sikkert kommer i mål med sine drømme. 

Fordele ved at have en kontaktperson
Sammenspillet mellem arkitekt og ingeniør giver et bedre slutresultat med bedre totaløkonomi. Teknisk rådgivning udføres inden for flere områder, hvor vores ingeniører laver statiske beregninger, byggesagkyndig vurdering, konstruktioner, el-, vvs-installationer, lyd- og energiberegninger. 

Ingeniørarbejde 3. mands projekt
Arkitekt- og ingeniørarbejdes behøves ikke at være udarbejdet af plusArkitekter. Vi påtager os gerne opgaven, hvis arkitekt- eller ingeniørarbejdet er udført af 3. mand. Hos plusArkitekter er friheden stor.